Borongan 150ml 250ml 500ml 750ml botol kaca minyak zaitun

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: percetakan layar
Pamakéan industri: minyak anu tiasa didahar
Substrat: Kaca
Jenis panyegel: cap screw
Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merek: bungkus ageung
Kapasitas: 150ml 250ml 500ml 750ml botol minyak zaitun
Warna: héjo poék, héjo kuno, transparan atanapi warna panyemprot anu sanés
Bahan: gelas
Wangun: buleud
Jumlah pesanan minimum: 2000
Pamakéan: dipaké pikeun bungkus minyak anu tiasa didahar
Kata kunci: botol minyak zaitun


Detil Produk

Tanda Produk

  •   Pelestarian sampurna tutup botol kedap udara-buktina minyak zaitun didamel tina bahan silikon, anu tiasa langkung ningkatkeun udara dina awak botol sareng nyegah buruk oksidatif tina bumbu
    Pamakéan multifungsi, saderhana, desain kokoh ngajantenkeun cocog pikeun dapur sareng méja makan, cocog pisan pikeun nyepeng sagala jinis minyak zaitun dapur, cuka, bir, susu, sirop, kecap, sareng sajabana
      Tuang séhat. Botol minyak zaitun kami didesain sareng timbangan, anu akurat tiasa ngendalikeun minyak sareng nyiptakeun cara tuang anu séhat.
      Ngeunaan saatos-penjualan-résiko-gratis beuli, sanaos produk kaca gampang dipecah, upami anjeun nampi produk rusak, mangga ngahubungan kami sareng kami bakal ngagentos anjeun ku produk énggal gratis

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk Borongan 150ml 250ml 500ml 750ml botol kaca minyak zaitun
Ngaran Pamakéan Botol minyak zaitun
Bahan gelas
Kapasitas 150ML 250ML 500ML 750ML 
Wangunna buleud
Warna héjo poék, héjo kuno, transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

 

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami