Panyimpenan Gandum Bumbu Transparan Disegel Jar Jar sareng Tutup Klip Awi

Pedaran pondok:

Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merk: cuican
Fitur wadah tuangeun: gelombang mikro, kualitas saé
Bahan: gelas
Anggo: neundeun tuangeun
Tempat anu lumaku: dapur
Produk: Tangki Panyimpenan Kaca
Kapasitas: ≥200ml
Desain fungsional: tiasa dicabut
Wangun: Silindris
Spésifikasi: sadaya ukuran
Nami produk: kendi panyimpenan tuangeun sagelas
Warna: syarat konsumén transparan / jelas
Perlakuan permukaan: palapis, matte, labél, percetakan layar, stamping panas, jst.
Pamakean: tuangeun, permén, kacang kopi, téh, tipung, jst.
Sampel: Sadia


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna; Tempat Asalna  Jiangsu, Cina
Merek  cuican
Fitur wadah tuangeun  gelombang mikro, kualitas saé
Bahan  gelas
Anggo  neundeun dahareun
Spasi lumaku  dapur
Produk  Tangki Panyimpenan Kaca
Kapasitas  ≥200ml
Desain fungsional  bisa dicabut
Wangunna  Silinder
Spésifikasi  sadaya ukuran
Ngaran Produk  disegel tuangeun gelas jar
Warna  syarat palanggan transparan / jelas
Perlakuan permukaan  palapis, matte, labél, percetakan layar, stamping panas, jst.
Pamakéan  tuangeun, permén, kacang kopi, téh, tipung, jst.
Sampel  Aya

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami