Transparan Perancis Square Mini 2oz Anggur Kaca Jus Botol Kaca sareng Tutup

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: layar sutra
Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
Substrat: Kaca
Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merek: Cui Can
Nami produk: Botol gelas minuman
Jumlah pesanan minimum: 2000
Kagunaan: dianggo kanggo anggur, jus, susu, jst.
Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
Kapasitas: bisa disesuaikan
OEM / ODM: Ditarima
Aplikasi: bungkusan inuman
Wangun: alun-alun


Detil Produk

Tanda Produk

   Botol juicer gelas bening berkualitas tinggi, anjeun bakal mendakan éta sampurna pikeun sadaya kabutuhan inuman anjeun. Éta didamel tina gelas grade-food kualitas luhur sareng bebas timbel, ngamungkinkeun anjeun nyimpen sareng nganggo deui teras-terasan deui.
   Gampang dieusian sareng diinum tanpa tumpah-Dianggo salaku botol cai kulkas, botol susu, gelas jus, botol gelas anggur atanapi hiasan botol cai biasa.
Jus sareng neundeun-botol gelas anu sampurna pikeun nyayogikeun jus buatan, gelas anu jelas tina kristal tiasa nunjukkeun warna inuman anu saé pisan.
Cocog sareng desain unik perjalanan, gampang dibawa, bentuk sareng ukuran ideal pikeun dibungkus dina kantong tuang siang, kantong gym sareng ransel. Éta sampurna pikeun nyayogikeun inuman homemade ka kolam renang, pantai, gim, sakola, tempat damel, kémping sareng hiking.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk Transparan Perancis Square Mini 2oz Anggur Kaca Jus Botol Kaca sareng Tutup
Ngaran Pamakéan Botol gelas inuman
Bahan gelas
Kapasitas Botol gelas inuman
Wangunna alun-alun
Warna Transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami