Produk

  • Various design mason jar preserving glass jar with lid and straw

    Rupa-rupa desain mason jar ngawétkeun gelas jar kalayan tutup sareng jarami

    Perawatan permukaan: layar sutra, percetakan, jsb.
    Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
    Substrat: Kaca
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Ngaran produk: Minuman kaca / botol
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Kagunaan: dianggo kanggo anggur, jus, susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
    Kapasitas: bisa disesuaikan
    OEM / ODM: Ditarima
    Aplikasi: bungkusan inuman
    Wangun: alun-alun

  • Transparent French Square Mini 2oz Wine Glass Juice Glass Bottle with Lid

    Transparan Perancis Square Mini 2oz Anggur Kaca Jus Botol Kaca sareng Tutup

    Perawatan permukaan: layar sutra
    Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
    Substrat: Kaca
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Nami produk: Botol gelas minuman
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Kagunaan: dianggo kanggo anggur, jus, susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
    Kapasitas: bisa disesuaikan
    OEM / ODM: Ditarima
    Aplikasi: bungkusan inuman
    Wangun: alun-alun

  • 2021 new hot sale 250ml 500ml oblique mouth flat juice coffee beverage glass bottle

    2021 jual panas anyar 250ml 500ml cangkéng serong jus datar kopi inuman gelas botol

    Perawatan permukaan: layar sutra
    Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Pamakean: Jus
    Tempat Asalna; Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Nami produk: Botol gelas minuman
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Kagunaan: dianggo kanggo tèh, jus buah, bungkus susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
    Kapasitas: 250ML / 500Ml atanapi ngaropea
    OEM / ODM: Ditarima
    Aplikasi: bungkusan inuman
    Wangun: alun-alun

  • 500ml 16 oz Juice Bottle Manufacturers Clear Empty Cylinder Juice Kombucha Bottles Glass With Screw Cover

    500ml 16 oz Jus Produsén Botol Jelas Silinder Jus Silinder Kombucha Botol Kaca Sareng Screw Cover

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Pamakéan industri: inuman
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Anggo: jus
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Nami produk: Botol gelas minuman
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: dipaké pikeun téh, jus, bungkus susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Wangun: buleud
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun

  • Transparent Seasoning Grain Storage Sealed Glass Jar with Bamboo Clip Lid

    Panyimpenan Gandum Bumbu Transparan Disegel Jar Jar sareng Tutup Klip Awi

    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Fitur wadah tuangeun: gelombang mikro, kualitas saé
    Bahan: gelas
    Anggo: neundeun tuangeun
    Tempat anu lumaku: dapur
    Produk: Tangki Panyimpenan Kaca
    Kapasitas: ≥200ml
    Desain fungsional: tiasa dicabut
    Wangun: Silindris
    Spésifikasi: sadaya ukuran
    Nami produk: kendi panyimpenan tuangeun sagelas
    Warna: syarat konsumén transparan / jelas
    Perlakuan permukaan: palapis, matte, labél, percetakan layar, stamping panas, jst.
    Pamakean: tuangeun, permén, kacang kopi, téh, tipung, jst.
    Sampel: Sadia

  • 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml  Cold Brew Coffee Glass Bottle for Tea Milk with Cap

    50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml Tiis Botol Kopi Botol Gelas kanggo Susu Téh kalayan Cap

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Pamakéan industri: inuman
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegel: cap screw
    Anggo: jus
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Ngaran produk: Botol Gelas Susun Datar
    Kapasitas: 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: dipaké pikeun téh, jus, bungkus susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Wangun: rata
    Warna: transparan

  • Black aromatherapy bottle 30ml 100ml 200ml glass reed aromatherapy bottle with plaster flower

    Botol aromaterapi hideung 30ml 100ml 200ml gelas botol aromaterapi alang sareng kembang moyok

    Perawatan permukaan: perunggu, polesan, percetakan, etsa, sareng sajabana
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Tujuanna: ngaluarkeun seungit
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Ngaran produk: Botol kaca Aromaterapi
    Bahan: gelas
    Warna: hideung / adat
    Tujuanna: Reed diffuser
    Wangun: buleud
    Sampel: Leres

  • 250ml clear air freshening tent shape glass diffuser bottle

    250ml hawa jelas tenda nyegerkeun bentukna botol botol diffuser

    Perawatan permukaan: perunggu, percetakan, jsb.
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Tujuanna: difusi Haruman
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Ngaran produk: Botol kaca diffuser wangi
    Bahan: gelas
    Warna: jelas
    Pamakéan: Reed diffuser
    Wangun: buleud
    Kata kunci: botol diffuser
    Sampel: enya

  • New 5ml 10ml 15ml luxury glass spray bottle transparent perfume bottle

    Anyar 5ml 10ml 15ml méwah botol semprot botol botol parfum transparan

    Perawatan permukaan: percetakan layar, jsb.
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Jenis panyegelan: semprot sareng cap sealing
    Kagunaan: parfum
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Bahan: gelas
    Warna: transparan
    Aplikasi: botol semprot parfum
    Volume: 5ml, 10ml, 15ml
    Pagawean: Nyetak
    Jinis botol: botol kaca tubular
    Pamakéan: bungkusan kosmetik

  • 10ml 25ml 45ml 65ml Custom Mini Clear Borosilicate Glass Test Tubular Bottle With Silver Cap For Rum Spirits Alcohol Liquor Wine

    10ml 25ml 45ml 65ml Custom Mini Clear Borosilicate Glass Test Tubular Botol Kalayan Cap Silver Pikeun Rum Arwah Alkohol Alkohol Anggur

    Perawatan permukaan: percetakan, polesan, percetakan offset, sareng sajabana
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jinis panyegelan: tutup cap aluminium
    Kagunaan: parfum, pil, bubuk, réagen kimia, jsb.
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Nami: Botol kaca uji parfum
    Bahan cap: aluminium
    Kapasitas: 10ml / 25ml / 45ml / 65ml
    Jinis panyegelan: panutup aluminium logam
    Sampel: enya
    Jumlah pesanan minimum: 2000 potongan

  • Proper Price Top Quality Glass Amber Jars With Lids For Candle Making

    Kendi Amber Kaca Top Kualitas Anu Saé Kalayan Sareng Sareng Kanggo Lilin

    1.TRULY AIRTIGHT - Handblown clear high borosilicate glass, angkat-off tutup gabus sareng sékket hawa-kedap silikon gasket manjangan freshness tina eusi

    2.ORGANISI KAAN GAMPANG GAMPANG - Ukuran langsing nyandak rohangan minimal dina meja atanapi rak. Gelas anu jelas ngamungkinkeun anjeun ningali naon waé dina unggal toples, ngajantenkeun idéntifikasi konténna gampang.

  • Wholesale High Quality Glass Empty Candle Jars Small Lovely Candle Cups With Relief

    Borongan Kaca Berkualitas Tinggi Kosong Kendi Lilin Kendi Lilin Cantik Leutik Kalayan lega

    Hatur nuhun kana wangunan anu kuat tina lilin ieu, anjeun tiasa damel nganggo kit lilin sareng suplai lilin pikeun ngeusian tempat lilin ieu ku lilin karesep anjeun. Ogé tiasa dianggo kalayan lampu hurung kirang hampang, lilin listrik, sareng lilin mini leutik anu tiasa lebet dina set cangkir lilin gelas mini ieu. Didamel nganggo gelas bermutu paling luhur pikeun henteu ngan ukur ningkatkeun penampilanna tapi ogé pikeun nyegah tina panas teuing atanapi retakan. Ogé dianggo pikeun nyampur ukuran anu bénten-bénten kanggo bagian tengah anu bakal nambihan sentuhan anu sampurna pikeun pésta makan siang salajengna.

12345 Teras> >> Halaman 1/5