Botol gelas minyak zaitun

  • Wholesale 150ml 250ml 500ml 750ml olive oil glass bottle

    Borongan 150ml 250ml 500ml 750ml botol kaca minyak zaitun

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Pamakéan industri: minyak anu tiasa didahar
    Substrat: Kaca
    Jenis panyegel: cap screw
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: bungkus ageung
    Kapasitas: 150ml 250ml 500ml 750ml botol minyak zaitun
    Warna: héjo poék, héjo kuno, transparan atanapi warna panyemprot anu sanés
    Bahan: gelas
    Wangun: buleud
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: dipaké pikeun bungkus minyak anu tiasa didahar
    Kata kunci: botol minyak zaitun

  • round shape and square shape olive oil glass bottle

    bentuk buleud sareng buleud kotak kaca minyak zaitun

    Perawatan permukaan: decal
    Pamakéan industri: inuman
    Substrat: Kaca
    Bahan: gelas
    Jinis segel: cap makuta
    Kagunaan: minyak zaitun, inuman, anggur sareng cairan sanés
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Warna: transparan
    Kapasitas: 50ML 100ML 250ML 500ML 750ML 1000ML
    Pamakéan: minyak zaitun
    Jumlah pesanan minimum: 2000 potongan
    Cap: ketang
    Wangun: buleud, alun-alun
    Sampel: Ongkos kirim henteu kalebetkeun (panilitian)