Naha bungkusan minuman keras anu pas atanapi henteu bakal langsung mangaruhan tingkat pangakuanana, tingkat distribusi sareng pangsa pasar

Bungkus naon anu diperyogikeun ku minuman keras? Ieu memang patarosan anu kedah dipikirkeun. kunaon Kusabab bungkusan minuman keras sacara langsung bakal mangaruhan tingkat pangakuanana, tingkat distribusi sareng pangsa pasar, ieu sanés kaleuleuwihan. Upami harga énggal pabrikan sakitar 50 yuan, upami produkna dibungkus dina botol porselen nganggo kotak brocade di luarna, pikeun nempatkeunana sacara ati-ati, henteu saurang salaku konsumen bakal mésér anggur sapertos kitu, kusabab haté konsumenna Aya steelyard, botol minuman keras ngan ukur 50 yuan, sareng biaya bungkusna ampir satengah, janten kualitas minuman keras kedah dikirangan pisan. Naha anjeun mésér anggur atanapi mésér bungkusan? Bakal nyerah milih "Uap" ieu.

未标题-1(9)_14

Kiwari, sajenis bungkus populér pisan. Sakabéh botol kaca transparan dibungkus dina kertas kraft, sareng tali rami dihijikeun kana sungut botol. Nalika éta mimiti muncul di pasar, konsumén ngarasa yén jenis anggur ieu mahiwal sareng hoyong nyobian. Nanging, saatos waktos, ditambah ku sababaraha tiruan anu teu cekap, sababaraha panggunaan bungkusan sapertos kieu bahkan masihan jalma gambar goréng tina sopan sareng teu sopan.

Cara pikeun ngabeungkeut tali hemp "nginum arak anggur" dianggo mimiti. Bungkus "nginum arak anggur" dina waktos éta masihan jalma raos kasar sareng éklektik. Kalayan kualitas "nginum arwah anggur", éta gancang kéngingkeun konsumén. Diaku. Éta tiasa ditingali yén bungkus minuman keras kedah digabungkeun sareng rasa sareng budaya pamasaranna, sabab minuman keras tiasa dipasarkeun ngan ukur ngagaduhan téma. Baheulana populér "Saratus Taun Kasepian", téma na mangrupikeun jinis dunya séjén, atanapi nonjol ti balaréa. Upami bungkusan na dilengkepan seueur grafik populér, rasa sareng budaya anggur ieu bakal kabeureumkeun, bahkan para konsumen bakal dicekék. Pikir éta nondescript, sahingga nyerah milih éta.

IMG_8032

Hayu urang tingali prakték bungkusan tina "Little Lieur Immortals". Botol "Little Stupid Immortal" nganggo botol porselén silinder anu mirip sareng Moutai. Alesan pikeun nyoko kana strategi bungkus ieu pikeun nuturkeun nyaéta tujuan "Little Stupid Immortal" atra, sabab "Little Stupid Immortal" bakal ngalaksanakeun ukuran ieu. Konsumén ngagaduhan rasa deja vu, sareng aranjeunna parantos ngahontal pangaruh kognitif "Moutai Town's best brews" saatos ***, janten éta bakal populér, atanapi "terkenal". Maka, perencanaan bungkus kedah aya hubunganana sareng tujuan komérsial anu hoyong dihontal. Kadang-kadang ngalangkungan tiruan, éta tiasa gancang dipikaterang ku konsumén, sareng tiasa gampang dibédakeun ti pesaing ku kapinteran.


Pos waktos: Jun-03-2021