Kakuatan dina widang bungkusan botol kaca

Éta didamel tina langkung ti belasan bahan baku sapertos cullet, soda ash, sodium nitrate, scallop carbonate, quartz pasir, sareng sajabana mangrupikeun salah sahiji wadah anu dilakukeun ku prosés sapertos lebur sareng bentuk dina suhu luhur 1600 derajat. Éta tiasa ngahasilkeun bentuk anu béda-béda numutkeun kana cetakan anu béda. Botol kaca, aya sababaraha rupa botol anggur, botol inuman, botol acar, botol madu, botol kaléng, 0,5 kg / 2. Kendi anggur 5 kg / 4 kg ... sareng botol gelas anu sanés. Botol gelas disegel sareng cahaya-transmissive, anu tiasa nahan produk anu peka pisan pikeun asor pikeun waktos anu lami.

Round shape and square shape olive oil glass bottle

Kaunggulan tina wadah bungkusan gelas dina lapangan bungkusan

1. Bahan gelas ngagaduhan fungsi panghalang anu saé, anu tiasa ogé nyegah oksigén sareng gas sanés tina nyerang konténna, sareng dina waktos anu sami, éta tiasa nyegah komponén anu teu stabil tina eusi tina volatilisasi dina atmosfir;

2, botol kaca tiasa dianggo sababaraha kali, anu tiasa ngirangan biaya bungkusan;

3. Warna sareng transparansi kaca tiasa dirobih kalayan gampang;

4. Botol gelas aman sareng higienis, tahan résistansi korosi sareng tahan korosi asam, sareng cocog pikeun bungkus zat asam (sapertos inuman jus sayuran, jst.);

5. Salaku tambahan, kusabab botol kaca cocog pikeun produksi lini produksi keusikan otomatis, pamekaran téknologi ngeusian botol kaca otomatis sareng alat-alat di Cina ogé kawasa asak, sareng panggunaan botol kaca pikeun ngarangkep inuman jus buah sareng sayuran ngagaduhan kaunggulan tangtu dina produksi domestik. Éta didamel tina langkung ti belasan bahan baku sapertos cullet, soda ash, sodium nitrate, scallop carbonate, quartz pasir, sareng sajabana mangrupikeun salah sahiji wadah anu dilakukeun ku prosés sapertos lebur sareng bentuk dina suhu luhur 1600 derajat. Éta tiasa ngahasilkeun bentuk anu béda-béda numutkeun kana cetakan anu béda. Botol kaca, aya sababaraha rupa botol anggur, botol inuman, botol acar, botol madu, botol kaléng, 0,5 kg / 2. Kendi anggur 5 kg / 4 kg ... sareng botol gelas anu sanés. Botol kaca disegel sareng lampu-transmissive, anu tiasa nahan produk anu sénsitip pisan pikeun waktos anu lami.

IMG_9831

Kaunggulan tina wadah bungkusan gelas dina lapangan bungkusan

1. Bahan gelas ngagaduhan fungsi panghalang anu saé, anu tiasa ogé nyegah oksigén sareng gas sanés tina nyerang konténna, sareng dina waktos anu sami, éta tiasa nyegah komponén anu teu stabil tina eusi tina volatilisasi dina atmosfir;

2, botol kaca tiasa dianggo sababaraha kali, anu tiasa ngirangan biaya bungkusan;

3. Warna sareng transparansi kaca tiasa dirobih kalayan gampang;

4. Botol gelas aman sareng higienis, tahan résistansi korosi sareng tahan korosi asam, sareng cocog pikeun bungkus zat asam (sapertos inuman jus sayuran, jst.);

5. Salaku tambahan, kusabab botol kaca cocog pikeun produksi lini produksi keusikan otomatis, pamekaran téknologi ngeusian botol kaca otomatis sareng alat-alat di Cina ogé kawasa asak, sareng panggunaan botol kaca pikeun ngarangkep inuman jus buah sareng sayuran ngagaduhan kaunggulan tangtu dina produksi domestik. Tulisan ieu disayogikeun ku Xingda Glass


Pos waktos: Jun-03-2021