Warta

  • Whether the packaging of liquor is appropriate or not will directly affect its recognition rate, distribution rate and market share

    Naha bungkusan minuman keras anu pas atanapi henteu bakal langsung mangaruhan tingkat pangakuanana, tingkat distribusi sareng pangsa pasar

    Bungkus naon anu diperyogikeun ku minuman keras? Ieu memang patarosan anu kedah dipikirkeun. kunaon Kusabab bungkusan minuman keras sacara langsung bakal mangaruhan tingkat pangakuanana, tingkat distribusi sareng pangsa pasar, ieu sanés kaleuleuwihan. Upami harga énggal pabrikan sakitar 50 yuan, upami produkna ...
    Maca deui
  • Strengths in the field of glass bottle packaging

    Kakuatan dina widang bungkusan botol kaca

    Éta didamel tina langkung ti belasan bahan baku sapertos cullet, soda ash, sodium nitrate, scallop carbonate, quartz pasir, sareng sajabana mangrupikeun salah sahiji wadah anu dilakukeun ku prosés sapertos lebur sareng bentuk dina suhu luhur 1600 derajat. Éta tiasa ngahasilkeun bentuk anu béda-béda numutkeun kana cetakan anu béda ....
    Maca deui
  • Glass formation and material analysis

    Pembentukan kaca sareng analisis matéri

    Gelas anu asalna diala tina padet batuan asem anu dipecat tina gunung seuneuan. Sakitar 3700 SM, urang Mesir kuno parantos ngadamel ornamén kaca sareng gelas saderhana. Dina waktos éta, ngan ukur aya gelas warna. Kira-kira 1000 SM, Cina ngadamel gelas tanpa warna. Dina abad ka-12 Maséhi, comm ...
    Maca deui