Anyar 5ml 10ml 15ml méwah botol semprot botol botol parfum transparan

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: percetakan layar, jsb.
Anggo industri: perawatan pribadi
Substrat: Kaca
Jenis panyegelan: semprot sareng cap sealing
Kagunaan: parfum
Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merk: cuican
Bahan: gelas
Warna: transparan
Aplikasi: botol semprot parfum
Volume: 5ml, 10ml, 15ml
Pagawean: Nyetak
Jinis botol: botol kaca tubular
Pamakéan: bungkusan kosmetik


Detil Produk

Tanda Produk

   Botol mini semprot sareng parfum nyemprot tiasa nyumponan kabutuhan sampel sadidinten anjeun, ngajauhkeun anjeun tina botol sareng kaléng anu matak pikaboseneun, sareng ngajantenkeun bungkus anu langkung merenah sareng aman.
   Kualitas anu tiasa dipercaya: Botol parfum ieu didamel tina gelas bermutu tinggi, anu kuat, awét, kuat, refillable, tahan kaénan sareng permukaan anu rata. Dibandingkeun sareng bahan sanésna, bahan gelasna langkung stabil sareng tiasa nyimpen parfum atanapi minyak atsiri anjeun kalayan langkung saé. Botol semprot atomizer kami. Ngarasa Luncat ngagunakeun atomizer kaca ieu.
   Bocor-buktina sareng portabel: Mini atomizers ieu didesain sareng desain kabocoran, sareng botolna diulirkeun sareng disegel, anu sacara efektif tiasa nyingkahan kabocoran. Botol semprot kosong leutik sareng portabel pisan. Anjeun tiasa nyimpen botol semprot mini ieu dina saku, dompet, kantong atanapi panangan anjeun bari henteu hariwang ngeunaan kabocoran, cocog pikeun perjalanan, perjalanan bisnis, gim, sareng sajabana.
   Rupa-rupa aplikasi: Botol parfum anu dieusi cocog pikeun nyimpen parfum karesep anjeun, minyak atsiri, parfum, semprotan rambut, panyemprot pameunteu, sareng sajabana. Élizerizer anu tiasa diisi ogé mangrupikeun wadah anu idéal pikeun ngadamel sampel. Ngagunakeun botol semprot atomizer ieu bakal nyayogikeun seueur kanyamanan dina kahirupan anjeun.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk Anyar 5ml 10ml 15ml méwah botol semprot botol botol parfum transparan
Ngaran Pamakéan Semprot botol kaca parfum
Bahan gelas
Kapasitas 5ML 10ML 15ML
Wangunna Silinder
Warna transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami