Mason Jar

  • Various design mason jar preserving glass jar with lid and straw

    Rupa-rupa desain mason jar ngawétkeun gelas jar kalayan tutup sareng jarami

    Perawatan permukaan: layar sutra, percetakan, jsb.
    Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
    Substrat: Kaca
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Ngaran produk: Minuman kaca / botol
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Kagunaan: dianggo kanggo anggur, jus, susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
    Kapasitas: bisa disesuaikan
    OEM / ODM: Ditarima
    Aplikasi: bungkusan inuman
    Wangun: alun-alun

  • Transparent Seasoning Grain Storage Sealed Glass Jar with Bamboo Clip Lid

    Panyimpenan Gandum Bumbu Transparan Disegel Jar Jar sareng Tutup Klip Awi

    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Fitur wadah tuangeun: gelombang mikro, kualitas saé
    Bahan: gelas
    Anggo: neundeun tuangeun
    Tempat anu lumaku: dapur
    Produk: Tangki Panyimpenan Kaca
    Kapasitas: ≥200ml
    Desain fungsional: tiasa dicabut
    Wangun: Silindris
    Spésifikasi: sadaya ukuran
    Nami produk: kendi panyimpenan tuangeun sagelas
    Warna: syarat konsumén transparan / jelas
    Perlakuan permukaan: palapis, matte, labél, percetakan layar, stamping panas, jst.
    Pamakean: tuangeun, permén, kacang kopi, téh, tipung, jst.
    Sampel: Sadia

  • Cheap 106ml 212ml 314ml Food Jam Household Storage Glass Jar with Lid

    Murah 106ml 212ml 314ml Makanan Jam Rumah Tangga Panyimpenan Kaca Jar sareng Tutup

    Pamakéan industri: kadaharan, kadaharan kaléng
    Substrat: Kaca
    Bahan cap: tutup logam
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Jinis panyegelan: tutup logam
    Wangun: buleud
    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Aplikasi labél: sayogi
    Fitur: disegel, kelas dahareun
    Pamakéan: neundeun dahareun
    Sampel: Gratis
    Mérek dagang: logo ngaropéa
    OEM / ODM: Nampi
    Kapasitas: lain / rupa-rupa

  • 45ml 85ml 100ml 180ml 280ml 380ml 500ml Hexagonal Clear Glass Food Jar With Lug Lid

    45ml 85ml 100ml 180ml 280ml 380ml 500ml Hexagonal Clear Glass Food Jar Sareng Tutup Lug

    Perawatan permukaan: layar sutra
    Pamakéan industri: jar madu
    Substrat: Kaca
    Jenis panyegel: cap screw
    Tempat Asalna; Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: CUICAN
    Kapasitas: 150ml 250ml 500ml 750ml kustomisasi pangrojong
    Warna: héjo poék, héjo kuno, transparan atanapi warna panyemprot anu sanés
    Bahan: gelas
    Wangun: buleud
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: pikeun bungkusan
    Kata kunci: jar madu gelas

  • Wholesale new design honey glass jar high quality

    Borongan desain anyar madu kaca jar kualitas luhur

    Dijieunna tina gelas kandel bermutu tinggi, awak kaca awét sareng sampéan mangrupikeun bahan tahan korosi anu disahkeun ku laboratorium, awét sareng tiasa dianggo mangtaun-taun.
    Desain anu diségel cocog pisan pikeun nahan cairan sapertos macét sareng madu.
    Jar gelas mini ieu mangrupikeun kado anu praktis sareng modis pikeun pesta sambutan orok, somah, ulang taun, Thanksgiving, Natal sareng sajabina.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan botol madu ieu, punten wartosan kami, kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng nyayogikeun anjeun jasa sampurna sareng bébas masalah.