Jar madu

  • 45ml 85ml 100ml 180ml 280ml 380ml 500ml Hexagonal Clear Glass Food Jar With Lug Lid

    45ml 85ml 100ml 180ml 280ml 380ml 500ml Hexagonal Clear Glass Food Jar Sareng Tutup Lug

    Perawatan permukaan: layar sutra
    Pamakéan industri: jar madu
    Substrat: Kaca
    Jenis panyegel: cap screw
    Tempat Asalna; Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: CUICAN
    Kapasitas: 150ml 250ml 500ml 750ml kustomisasi pangrojong
    Warna: héjo poék, héjo kuno, transparan atanapi warna panyemprot anu sanés
    Bahan: gelas
    Wangun: buleud
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: pikeun bungkusan
    Kata kunci: jar madu gelas

  • Wholesale new design honey glass jar high quality

    Borongan desain anyar madu kaca jar kualitas luhur

    Dijieunna tina gelas kandel bermutu tinggi, awak kaca awét sareng sampéan mangrupikeun bahan tahan korosi anu disahkeun ku laboratorium, awét sareng tiasa dianggo mangtaun-taun.
    Desain anu diségel cocog pisan pikeun nahan cairan sapertos macét sareng madu.
    Jar gelas mini ieu mangrupikeun kado anu praktis sareng modis pikeun pesta sambutan orok, somah, ulang taun, Thanksgiving, Natal sareng sajabina.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan botol madu ieu, punten wartosan kami, kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng nyayogikeun anjeun jasa sampurna sareng bébas masalah.