sagelas Botol vas

  • Transparent and beautiful small fresh glass vase

    Vas kaca seger anu transparan sareng éndah

    Ruang rohangan: dapur, lomari, kamar mandi, kamar makan, asrama, jero rohangan sareng outdoor, ruang tamu, kantor, koridor, desktop, kamar perawatan orok, jst.
    Gaya desain: minimalism, modern,
    Musim: sadayana usum
    Fungsi: Desktop vas
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Shanghai, Cina
    Merk: Cuican
    Bahan: gelas
    Prosés: Manufaktur Mesin
    Bahanna: gelas kapur soda
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Tipe kaca: vas
    Sampel anu sayogi: leres

  • Rustic small glass vases of various shapes

    Vas kaca leutik désa anu rupa-rupa bentukna

    NAHA MILIH KACA KACA KECIL ieu pikeun dianggo:

    1. Rasa garis anu sampurna nyiptakeun suasana modis

    2. Vas kuncup kami sacara raoseun raoseun, gampang disimpen, méwah sareng bageur, pas pikeun sagala rupa gaya hiasan bumi.

    3. Vas kaca pikeun kembang ngagaduhan awak kandel, henteu gampang pegatna

    4. Éta henteu nyandak rohangan sareng tiasa ngabantosan anjeun ngahémat rohangan.

    5. Leungeun niup unggal vas kanggo masihan mini vas raos kahirupan.

  • 16CM mini glass vase

    16 CM vas gelas mini

    Kembang maénkeun bagian anu penting dina nyiptakeun suasana pikeun acara khusus anjeun. Kami ngajantenkeun gampang pikeun anjeun milarian anu sampurna pikeun kembang anjeun - vas kaca kami dina sababaraha rupa desain bakal ningkatkeun hiasan anjeun sareng getaran anu elegan. Vas kami kasohor ku tukang ngahias bumi, perencana acara, tukang kembang, réstoran sareng desainer interior.