toples tuangeun gelas

  • Various design mason jar preserving glass jar with lid and straw

    Rupa-rupa desain mason jar ngawétkeun gelas jar kalayan tutup sareng jarami

    Perawatan permukaan: layar sutra, percetakan, jsb.
    Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
    Substrat: Kaca
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Ngaran produk: Minuman kaca / botol
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Kagunaan: dianggo kanggo anggur, jus, susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
    Kapasitas: bisa disesuaikan
    OEM / ODM: Ditarima
    Aplikasi: bungkusan inuman
    Wangun: alun-alun

  • Transparent Seasoning Grain Storage Sealed Glass Jar with Bamboo Clip Lid

    Panyimpenan Gandum Bumbu Transparan Disegel Jar Jar sareng Tutup Klip Awi

    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Fitur wadah tuangeun: gelombang mikro, kualitas saé
    Bahan: gelas
    Anggo: neundeun tuangeun
    Tempat anu lumaku: dapur
    Produk: Tangki Panyimpenan Kaca
    Kapasitas: ≥200ml
    Desain fungsional: tiasa dicabut
    Wangun: Silindris
    Spésifikasi: sadaya ukuran
    Nami produk: kendi panyimpenan tuangeun sagelas
    Warna: syarat konsumén transparan / jelas
    Perlakuan permukaan: palapis, matte, labél, percetakan layar, stamping panas, jst.
    Pamakean: tuangeun, permén, kacang kopi, téh, tipung, jst.
    Sampel: Sadia

  • Cheap 106ml 212ml 314ml Food Jam Household Storage Glass Jar with Lid

    Murah 106ml 212ml 314ml Makanan Jam Rumah Tangga Panyimpenan Kaca Jar sareng Tutup

    Pamakéan industri: kadaharan, kadaharan kaléng
    Substrat: Kaca
    Bahan cap: tutup logam
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Jinis panyegelan: tutup logam
    Wangun: buleud
    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Aplikasi labél: sayogi
    Fitur: disegel, kelas dahareun
    Pamakéan: neundeun dahareun
    Sampel: Gratis
    Mérek dagang: logo ngaropéa
    OEM / ODM: Nampi
    Kapasitas: lain / rupa-rupa