botol Krim kaca

  • 5g 10g 20g 30g 50g 100g empty glass cream jar with lids for skin care Cosmetic cream

    5g 10g 20g 30g 50g 100g kosong gelas krim jar sareng tutup pikeun perawatan kulit Krim kosmetik

    * Fitur saé:Botol buleud, tiasa dianggo nganggo kosmétik, botol alit, gampang dibawa, sareng tiasa dianggo deui, meujeuhna, gampang dianggo. Wadah kosmétik anu didamel, tutupna rata-rata. Sumping sareng palapis jero, cap jero tambahan ngabantosan nyegah bocor

    * BAHAN HEALTHIER: Kaca soda-kapur kualitas luhur

    * CONVENIENT: Sampurna pikeun kosmétik , sapertos losion mentega awak bubuk sareng hadiah pésta

  • 200ml clear white frosted face cream glass bottle

    200ml botol kaca krim bodas beku beku jelas

    * Fitur saé:Botol buleud, tiasa dianggo nganggo kosmétik, botol alit, gampang dibawa, sareng tiasa dianggo deui, meujeuhna, gampang dianggo. Wadah kosmétik anu didamel, tutupna rata-rata. Sumping sareng palapis jero, cap jero tambahan ngabantosan nyegah bocor

    * BAHAN HEALTHIER: Kaca soda-kapur kualitas luhur

    * CONVENIENT: Sampurna pikeun kosmétik , sapertos losion mentega awak bubuk sareng hadiah pésta

  • 50ml empty round frosted glass cosmetics cream glass bottles

    50ml kosong buleud kaca frosted kosmétik botol kaca krim

    * Kaayaan: 100% Anyar.

    * Bahan: Botol Kaca + Tutup Plastik + Lapisan Batin PP.

    * Ukuran: 1.49 * 2.04 inci. (1 Jar).

    * Kapasitas: 30ml, 1 oz.

    Fitur:

    * Botol kaca nyayogikeun tampilan anu propésional pisan, Moal ngotoran kosmétik anjeun sareng sampurna pikeun nyimpen bahan Makeup.

  • 5G frost cream glass bottle with metal cap

    Botol gelas krim ibun 5G nganggo cap logam

    Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi
    Bahan Dasar: gelas
    Bahan Awak: gelas
    Bahan kerah: gelas
    Tipe Sealing: SCREW CAP
    Anggo: Krim Perawatan Kulit