Botol inuman gelas

  • Various design mason jar preserving glass jar with lid and straw

    Rupa-rupa desain mason jar ngawétkeun gelas jar kalayan tutup sareng jarami

    Perawatan permukaan: layar sutra, percetakan, jsb.
    Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
    Substrat: Kaca
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Ngaran produk: Minuman kaca / botol
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Kagunaan: dianggo kanggo anggur, jus, susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
    Kapasitas: bisa disesuaikan
    OEM / ODM: Ditarima
    Aplikasi: bungkusan inuman
    Wangun: alun-alun

  • Transparent French Square Mini 2oz Wine Glass Juice Glass Bottle with Lid

    Transparan Perancis Square Mini 2oz Anggur Kaca Jus Botol Kaca sareng Tutup

    Perawatan permukaan: layar sutra
    Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
    Substrat: Kaca
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Nami produk: Botol gelas minuman
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Kagunaan: dianggo kanggo anggur, jus, susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
    Kapasitas: bisa disesuaikan
    OEM / ODM: Ditarima
    Aplikasi: bungkusan inuman
    Wangun: alun-alun

  • 2021 new hot sale 250ml 500ml oblique mouth flat juice coffee beverage glass bottle

    2021 jual panas anyar 250ml 500ml cangkéng serong jus datar kopi inuman gelas botol

    Perawatan permukaan: layar sutra
    Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Pamakean: Jus
    Tempat Asalna; Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merek: Cui Can
    Nami produk: Botol gelas minuman
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Kagunaan: dianggo kanggo tèh, jus buah, bungkus susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
    Kapasitas: 250ML / 500Ml atanapi ngaropea
    OEM / ODM: Ditarima
    Aplikasi: bungkusan inuman
    Wangun: alun-alun

  • 500ml 16 oz Juice Bottle Manufacturers Clear Empty Cylinder Juice Kombucha Bottles Glass With Screw Cover

    500ml 16 oz Jus Produsén Botol Jelas Silinder Jus Silinder Kombucha Botol Kaca Sareng Screw Cover

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Pamakéan industri: inuman
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Anggo: jus
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Nami produk: Botol gelas minuman
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: dipaké pikeun téh, jus, bungkus susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Wangun: buleud
    Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun

  • 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml  Cold Brew Coffee Glass Bottle for Tea Milk with Cap

    50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml Tiis Botol Kopi Botol Gelas kanggo Susu Téh kalayan Cap

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Pamakéan industri: inuman
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegel: cap screw
    Anggo: jus
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Ngaran produk: Botol Gelas Susun Datar
    Kapasitas: 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: dipaké pikeun téh, jus, bungkus susu, jst.
    Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
    Wangun: rata
    Warna: transparan

  • 100ML  200ml 250ml 350ml  500ml flat shape and round shape cold coffee glass bottle

    100ML 200ml 250ml 350ml 500ml bentuk datar sareng bentuk buleud kopi gelas kopi tiis

    Pamakéan Industri: Minuman
    Bahan Dasar: gelas
    Bahan Awak: gelas
    Bahan kerah: gelas
    Tipe sealing: Cover logam
    Anggo: Anggur
    Ngaran mérek: CUICAN
    Bahan: gelas
    Warna: Jelas
    Kapasitas: ngarobih
    MOQ: 1000 pcs
    Sertifikasi: SGS
    Logo: Logo Palanggan Anu Ditampi
    Pakét: Buleud karton
    Sampel: Avialable

  • 100ml-500ml factory customized transparent flat beverage glass bottle

    Pabrik 100ml-500ml ngarobih botol kaca inuman datar transparan

    Nami: Botol Kaca Minuman Datar
    Perawatan permukaan: percetakan, stiker, jsb.
    Pamakéan industri: inuman
    Substrat: Kaca
    Bahan: gelas
    Jinis segel: cap screw
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Warna: transparan
    Pamakéan: susu / jus / inuman / kopi / inuman
    Kapasitas: 100ml-500ml
    Cap: cap screw cap aluminium
    Wangun: datar / adat
    Waktos pangiriman: dina 15 dinten saatos nampi pamayaran anjeun

  • 100ML high quality pudding jar with metal lid

    100ML jar puding kualitas luhur sareng tutup logam

    Perawatan permukaan: decal
    Pamakéan industri: inuman
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Bahan kerah: gelas
    Jinis panyegelan: tutup logam
    Kagunaan: jus, téh
    Ngaran produk: botol pudding kaca
    Warna: ngadukung kustomisasi
    Bahan: gelas
    Jumlah pesanan minimum: 1000
    Pakét: karton + palét
    Sampel: Gratis
    Fitur: ramah lingkungan sareng didaur ulang

  • 300ML beverage glass bottle with aluminum cap

    Botol kaca inuman 300ML nganggo tutup aluminium

    Pamakéan Industri: Minuman
    Bahan Dasar: gelas
    Bahan Awak: gelas
    Bahan kerah: gelas
    Anggo: Jus
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    warna: transparan
    Kapasitas:
    100ml 200ml 250ml 350ml
    Cap: tutup aluminium
    Kata kunci: botol kaca sareng tutup aluminium

  • 250ml /330ml round transparent beverage juice glass bottle

    250ml / 330ml botol kaca jus minuman transparan buleud

    Perlakuan permukaan: palapis warna
    percetakan logo, ukiran, jsb.
    Substrat: Kaca
    Jinis panyegelan: tutup logam
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Ngaran mérek: Cuican
    Nami produk: botol gelas susu
    Kagunaan: susu, inuman
    Warna: warna khusus
    Kapasitas: 250ml
    Wangun: buleud
    Logo: logo khusus
    Bungkus karton
    Jumlah pesanan minimum: 1000 lembar
    Palayanan: 24 jam layanan online
    Kustomisasi: Numutkeun sarat konsumén

  • 200ML 250ML 50ML 1000ML milk glass bottle with metal cap

    200ML 250ML 50ML 1000ML botol gelas susu nganggo cap logam

    Perlakuan permukaan: palapis warna, percetakan logo, ukiran, sareng sajabana
    Substrat: Kaca
    Jinis panyegelan: tutup logam
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Ngaran mérek: Cuican
    Nami produk: botol gelas susu
    Kagunaan: susu, inuman
    Warna: warna custom
    Kapasitas: 250ml
    Wangun: buleud
    Logo: Logo khusus
    Bungkus karton
    Jumlah pesanan minimum: 1000 lembar
    Palayanan: jasa online 24 jam
    Kustomisasi: Numutkeun konsumén

  • 250ML   500ML   750ML  round shape and square shape beverage glass bottle

    250ML 500ML 750ML bentuk buleud sareng botol gelas inuman kotak pasagi

    Kaanggunan murni. Kualitas pamungkas. Éta didamel tina awét, transparan, gelas kandel sareng awét. Éta tiasa dianggo pikeun tujuan anu henteu aya tungtungna sapertos nyimpen minyak sareng cuka. Kusabab gasket palastik tiasa ngabentuk segel anu tahan udara sareng bocor-buktina, éta cocog pisan kanggo nyeduh kombucha sareng kefir. Beuheung sempit idéal nyingkahan tumpahan sareng ngagampangkeun pembuangan.