Pabrik penjualan langsung 30ml 50ml botol kaca aromaterapi kerucut

Pedaran pondok:

Perlakuan taneuh: ibun
Pamakéan industri: diffuser
Substrat: Kaca
Kagunaan: parfum, parfum
Tempat Asalna; Tempat Asalna; Tempat Asalna; Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merek: Cui Can
Bahan: gelas
Jenis: Roko
Kapasitas: 30ml / 50ml
Gambar: Kon
Warna: transparan / ngarobih
Jasa OEM / ODM: aya
Logo anu dicitak: Leres
Bungkus karton


Detil Produk

Tanda Produk

Desain méwah sareng unik-botol diffuser kaca didesain dina bentuk sareng pola anu béda. Teu aya hiji ogé anu sami dina sét. Pisan istiméwa sareng pikaresepeun.
   Botol Diffuser DIY-Anjeun tiasa ngeusian botol kalayan minyak atsiri pikeun ngajantenkeun ruangan hawa seger sareng ngagentos, sareng seungitna bakal dipancarkeun ngalangkungan diffuser aroma. Anjeun tiasa ogé ningalikeun éta di imah anjeun salaku karajinan rumah tangga atanapi vas. Aranjeunna pastina bakal hiasan-panon pikaresepeun sareng nyandak pujian.
   Botol diffuser kado-gelas anu sampurna mangrupikeun hadiah anu saé pikeun babaturan, kulawarga, baraya, kolega sareng kenalan sanés pikeun kaperluan sadidinten, pesta, pernikahan, peringatan, acara, SPA, kamar tidur, ruang tamu sareng kamar mandi.
   Kuring miharep anjeun balanja bagja-sadaya produk dipariksa sacara saksama dina bungkus pelindung sateuacan kintun.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk Pabrik jual langsung 30ml 50ml botol kaca diffuser aroma kerucut
Ngaran Pamakéan botol kaca diffuser aroma
Bahan gelas
Kapasitas 30ml 50ml
Wangunna Cone
Warna tembus
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami