Botol Minyak Penting

  • 50ml to 1000ml spray dropper pharmaceutical glass bottles

    50ml dugi ka 1000ml botol kaca farmasi panyiraman semprot

    Perawatan permukaan: layar sutra
    Pamakean industri: botol kaca ubar panyiraman semprot
    Substrat: Kaca
    Jenis panyegel: cap screw
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: CUICAN
    Kapasitas: 50-1000, kustomisasi dukungan
    Warna: héjo poék, héjo kuno, transparan atanapi warna panyemprot anu sanés
    Bahan: gelas
    Wangun: buleud
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: pikeun bungkusan
    Kata kunci: botol serelek

  • 5ML- 100ML amber color  essential oil glass bottle

    Botol gelas minyak atsiri warna 5ML- 100ML

    Kaunggulan:
    1. Bahan anu disatujuan, aman sareng premium
    2. merenah, gampang dieusian / beresih
    3. Éco-friendly, awét, kabocoran-buktina
    4. Diatur, dibabawa

  • 5ml 10ml 15ml 20ml 30ml blue essential oil glass bottle

    5ml 10ml 15ml 20ml 30ml botol kaca minyak atsiri biru

    • BPA bébas, bébas timbel, aman sareng séhat.
    • Desain bocor-buktina ngirangan limbah minyak atsiri.
    • Gampang ngagunakeun sareng ngeusian ulang.
    • Ukuran portabel 10ml kanggo perjalanan.
    • Warna kobalt poék ngajaga sinar UV.
  • Cheap factory wholesale transparent essential oil glass bottles

    Pabrik murah borong transparan botol kaca minyak

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegelan: panitik
    Kagunaan: minyak atsiri
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Aplikasi: kosmétik
    Fitur: didaur
    Warna: héjo
    Kapasitas: 5ml -100ml
    Jumlah pesanan minimum: 2000

  • High quality 5ML-100ML transparent green essential oil glass bottle

    Botol kaca minyak atsiri 5ML-100ML transparan kualitas luhur

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegelan: panitik
    Kagunaan: minyak atsiri
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Aplikasi: kosmétik
    Fitur: didaur
    Warna: héjo
    Kapasitas: 5ml -100ml
    Jumlah pesanan minimum: 2000

  • Factory direct sale 5ML-100ML blue essential oil glass bottle

    Pabrik jual langsung botol gelas minyak atsiri 5ML-100ML

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegelan: panitik
    Kagunaan: minyak atsiri
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Aplikasi: kosmétik
    Fitur: didaur
    Warna: transparan, ambar, biru, jst.
    Kapasitas: 5ml -100ml
    Jumlah pesanan minimum: 2000

  • 5ML- 100ML amber color  essential oil glass bottle

    Botol gelas minyak atsiri warna 5ML- 100ML

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegelan: panitik
    Kagunaan: minyak atsiri
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Aplikasi: kosmétik
    Fitur: didaur
    Logo anu dicitak: Leres
    Warna: transparan, ambar, biru, héjo, jsb.
    Kapasitas: 5ml -100ml
    Sampel: angkutan barang ngumpulkeun
    Bahan cap: polipropilén
    Pamakéan: minyak atsiri
    Jumlah pesanan minimum: 2000