Botol kosmetik

  • New 5ml 10ml 15ml luxury glass spray bottle transparent perfume bottle

    Anyar 5ml 10ml 15ml méwah botol semprot botol botol parfum transparan

    Perawatan permukaan: percetakan layar, jsb.
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Jenis panyegelan: semprot sareng cap sealing
    Kagunaan: parfum
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Bahan: gelas
    Warna: transparan
    Aplikasi: botol semprot parfum
    Volume: 5ml, 10ml, 15ml
    Pagawean: Nyetak
    Jinis botol: botol kaca tubular
    Pamakéan: bungkusan kosmetik

  • 10ml 25ml 45ml 65ml Custom Mini Clear Borosilicate Glass Test Tubular Bottle With Silver Cap For Rum Spirits Alcohol Liquor Wine

    10ml 25ml 45ml 65ml Custom Mini Clear Borosilicate Glass Test Tubular Botol Kalayan Cap Silver Pikeun Rum Arwah Alkohol Alkohol Anggur

    Perawatan permukaan: percetakan, polesan, percetakan offset, sareng sajabana
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jinis panyegelan: tutup cap aluminium
    Kagunaan: parfum, pil, bubuk, réagen kimia, jsb.
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: cuican
    Nami: Botol kaca uji parfum
    Bahan cap: aluminium
    Kapasitas: 10ml / 25ml / 45ml / 65ml
    Jinis panyegelan: panutup aluminium logam
    Sampel: enya
    Jumlah pesanan minimum: 2000 potongan

  • 50ml to 1000ml spray dropper pharmaceutical glass bottles

    50ml dugi ka 1000ml botol kaca farmasi panyiraman semprot

    Perawatan permukaan: layar sutra
    Pamakean industri: botol kaca ubar panyiraman semprot
    Substrat: Kaca
    Jenis panyegel: cap screw
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: CUICAN
    Kapasitas: 50-1000, kustomisasi dukungan
    Warna: héjo poék, héjo kuno, transparan atanapi warna panyemprot anu sanés
    Bahan: gelas
    Wangun: buleud
    Jumlah pesanan minimum: 2000
    Pamakéan: pikeun bungkusan
    Kata kunci: botol serelek

  • 5g 10g 20g 30g 50g 100g empty glass cream jar with lids for skin care Cosmetic cream

    5g 10g 20g 30g 50g 100g kosong gelas krim jar sareng tutup pikeun perawatan kulit Krim kosmetik

    * Fitur saé:Botol buleud, tiasa dianggo nganggo kosmétik, botol alit, gampang dibawa, sareng tiasa dianggo deui, meujeuhna, gampang dianggo. Wadah kosmétik anu didamel, tutupna rata-rata. Sumping sareng palapis jero, cap jero tambahan ngabantosan nyegah bocor

    * BAHAN HEALTHIER: Kaca soda-kapur kualitas luhur

    * CONVENIENT: Sampurna pikeun kosmétik , sapertos losion mentega awak bubuk sareng hadiah pésta

  • 5ML- 100ML amber color  essential oil glass bottle

    Botol gelas minyak atsiri warna 5ML- 100ML

    Kaunggulan:
    1. Bahan anu disatujuan, aman sareng premium
    2. merenah, gampang dieusian / beresih
    3. Éco-friendly, awét, kabocoran-buktina
    4. Diatur, dibabawa

  • 5ml 10ml 15ml 20ml 30ml blue essential oil glass bottle

    5ml 10ml 15ml 20ml 30ml botol kaca minyak atsiri biru

    • BPA bébas, bébas timbel, aman sareng séhat.
    • Desain bocor-buktina ngirangan limbah minyak atsiri.
    • Gampang ngagunakeun sareng ngeusian ulang.
    • Ukuran portabel 10ml kanggo perjalanan.
    • Warna kobalt poék ngajaga sinar UV.
  • Cheap factory wholesale transparent essential oil glass bottles

    Pabrik murah borong transparan botol kaca minyak

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegelan: panitik
    Kagunaan: minyak atsiri
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Aplikasi: kosmétik
    Fitur: didaur
    Warna: héjo
    Kapasitas: 5ml -100ml
    Jumlah pesanan minimum: 2000

  • High quality 5ML-100ML transparent green essential oil glass bottle

    Botol kaca minyak atsiri 5ML-100ML transparan kualitas luhur

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegelan: panitik
    Kagunaan: minyak atsiri
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Aplikasi: kosmétik
    Fitur: didaur
    Warna: héjo
    Kapasitas: 5ml -100ml
    Jumlah pesanan minimum: 2000

  • Factory direct sale 5ML-100ML blue essential oil glass bottle

    Pabrik jual langsung botol gelas minyak atsiri 5ML-100ML

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegelan: panitik
    Kagunaan: minyak atsiri
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Aplikasi: kosmétik
    Fitur: didaur
    Warna: transparan, ambar, biru, jst.
    Kapasitas: 5ml -100ml
    Jumlah pesanan minimum: 2000

  • 5ML- 100ML amber color  essential oil glass bottle

    Botol gelas minyak atsiri warna 5ML- 100ML

    Perawatan permukaan: percetakan layar
    Anggo industri: perawatan pribadi
    Substrat: Kaca
    Bahan awak: gelas
    Jenis panyegelan: panitik
    Kagunaan: minyak atsiri
    Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
    Merk: Cuican
    Aplikasi: kosmétik
    Fitur: didaur
    Logo anu dicitak: Leres
    Warna: transparan, ambar, biru, héjo, jsb.
    Kapasitas: 5ml -100ml
    Sampel: angkutan barang ngumpulkeun
    Bahan cap: polipropilén
    Pamakéan: minyak atsiri
    Jumlah pesanan minimum: 2000

  • 200ml clear white frosted face cream glass bottle

    200ml botol kaca krim bodas beku beku jelas

    * Fitur saé:Botol buleud, tiasa dianggo nganggo kosmétik, botol alit, gampang dibawa, sareng tiasa dianggo deui, meujeuhna, gampang dianggo. Wadah kosmétik anu didamel, tutupna rata-rata. Sumping sareng palapis jero, cap jero tambahan ngabantosan nyegah bocor

    * BAHAN HEALTHIER: Kaca soda-kapur kualitas luhur

    * CONVENIENT: Sampurna pikeun kosmétik , sapertos losion mentega awak bubuk sareng hadiah pésta

  • 50ml empty round frosted glass cosmetics cream glass bottles

    50ml kosong buleud kaca frosted kosmétik botol kaca krim

    * Kaayaan: 100% Anyar.

    * Bahan: Botol Kaca + Tutup Plastik + Lapisan Batin PP.

    * Ukuran: 1.49 * 2.04 inci. (1 Jar).

    * Kapasitas: 30ml, 1 oz.

    Fitur:

    * Botol kaca nyayogikeun tampilan anu propésional pisan, Moal ngotoran kosmétik anjeun sareng sampurna pikeun nyimpen bahan Makeup.

12 Teras> >> Halaman 1/2