Taros Kami

XUZHOU CUI BISA NGACAPKEUN PRODUK CO., LTD

Alamat

Mapo IndustrialPark, Mapo Town, Tongshan County, XuZhou City, JiangSu, Cina

Telepon

TEL: 0516-85102111

FAX: 0516-85102000

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami