Murah 106ml 212ml 314ml Makanan Jam Rumah Tangga Panyimpenan Kaca Jar sareng Tutup

Pedaran pondok:

Pamakéan industri: kadaharan, kadaharan kaléng
Substrat: Kaca
Bahan cap: tutup logam
Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merk: cuican
Jinis panyegelan: tutup logam
Wangun: buleud
Perawatan permukaan: percetakan layar
Aplikasi labél: sayogi
Fitur: disegel, kelas dahareun
Pamakéan: neundeun dahareun
Sampel: Gratis
Mérek dagang: logo ngaropéa
OEM / ODM: Nampi
Kapasitas: lain / rupa-rupa


Detil Produk

Tanda Produk

  [Tangki panyimpenan fungsional] Tutup logam sareng gelas tembus nyayogikeun desain saderhana sareng modéren, anu sampurna campuran sareng alat-alat anjeun sareng hiasan dapur. Kendi panyimpenan kaca cocog pikeun nyimpen sareng ngalestarikeun sagala rupa bahan, kalebet sisikian, gula, tipung, kopi, camilan sareng kabutuhan dapur anu sanés.
  [Kasalametan sareng kualitas luhur] Set jar jar anu disegel didamel tina gelas borosilikat tinggi tingkat dahareun, 100% bebas timbel, gelas borosilikat tinggi nyayogikeun dasar anu jelas sareng polesan, aman sareng éndah!
  [Kelembapan-buktina sareng disegel] Tutup logam anu disegel masihan segel kedap udara anu saé, tapi éta moal ngahubungi eusi toples gelas sareng nyiptakeun lingkungan anu disegel sareng tahan beueus pikeun ngajaga kadaharan anjeun seger
  [Rupa-rupa spésifikasi] Rupa-rupa pilihan ukuran, jar panyimpenan gelas set henteu ngan ukur katingalina saé, tapi ogé tiasa ditumpuk nalika diperyogikeun pikeun ngahémat ruang, sareng ngabantosan ngirangan kabinét
  [Palayanan Pelanggan] Kami nyayogikeun anjeun jaminan jaminan kapuasan gratis 100%. Upami aya karuksakan saatos nampi, anjeun tiasa ngahubungan kami iraha waé sareng kami bakal ngawula ka anjeun sacara sepenuh haté.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk Murah 106ml 212ml 314ml Jam macét dilengkepan toples gelas panyimpenan kalayan tutupna
Ngaran Pamakéan Botol gelas panyimpenan tuangeun
Bahan gelas
Kapasitas nu lain
Wangunna buleud
Warna transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

 

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami