Kendi lilin

  • Proper Price Top Quality Glass Amber Jars With Lids For Candle Making

    Kendi Amber Kaca Top Kualitas Anu Saé Kalayan Sareng Sareng Kanggo Lilin

    1.TRULY AIRTIGHT - Handblown clear high borosilicate glass, angkat-off tutup gabus sareng sékket hawa-kedap silikon gasket manjangan freshness tina eusi

    2.ORGANISI KAAN GAMPANG GAMPANG - Ukuran langsing nyandak rohangan minimal dina meja atanapi rak. Gelas anu jelas ngamungkinkeun anjeun ningali naon waé dina unggal toples, ngajantenkeun idéntifikasi konténna gampang.

  • Wholesale High Quality Glass Empty Candle Jars Small Lovely Candle Cups With Relief

    Borongan Kaca Berkualitas Tinggi Kosong Kendi Lilin Kendi Lilin Cantik Leutik Kalayan lega

    Hatur nuhun kana wangunan anu kuat tina lilin ieu, anjeun tiasa damel nganggo kit lilin sareng suplai lilin pikeun ngeusian tempat lilin ieu ku lilin karesep anjeun. Ogé tiasa dianggo kalayan lampu hurung kirang hampang, lilin listrik, sareng lilin mini leutik anu tiasa lebet dina set cangkir lilin gelas mini ieu. Didamel nganggo gelas bermutu paling luhur pikeun henteu ngan ukur ningkatkeun penampilanna tapi ogé pikeun nyegah tina panas teuing atanapi retakan. Ogé dianggo pikeun nyampur ukuran anu bénten-bénten kanggo bagian tengah anu bakal nambihan sentuhan anu sampurna pikeun pésta makan siang salajengna.