Botol aromaterapi hideung 30ml 100ml 200ml gelas botol aromaterapi alang sareng kembang moyok

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: perunggu, polesan, percetakan, etsa, sareng sajabana
Anggo industri: perawatan pribadi
Substrat: Kaca
Bahan awak: gelas
Tujuanna: ngaluarkeun seungit
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merek: Cui Can
Ngaran produk: Botol kaca Aromaterapi
Bahan: gelas
Warna: hideung / adat
Tujuanna: Reed diffuser
Wangun: buleud
Sampel: Leres


Detil Produk

Tanda Produk

  Tujuan-Ieu cocog pisan pikeun nambihan hiasan pikeun hiasan kamar mana waé. Anggo botol diffuser aroma karesep anjeun kalayan minyak aromaterapi pikeun ngageulisan seungit dina hawa. Cocog pikeun dianggo sapopoé, kawinan, aromaterapi, spa, tapa, setélan kamar mandi.
  Kauntungan-Anggo botol haruman gelas anu indah sareng bertekstur kami pikeun nyangking seungit amis sareng éndah ka bumi anjeun, ngamungkinkeun anjeun nganggo harum-harum bumi kanggo hiasan pikeun hiasan sareng suasana di bumi anjeun.
  Bahan-produk anu ramah lingkungan didamel tina bahan kualitas luhur, ngaminimalkeun runtah dina unggal léngkah produksi. Dina raraga ngahontal tujuan tapak nol karbon, punten ngadaur mulangkeunana sareng nyungkeun bumi indung anu langkung saé pikeun generasi anu bakal datang.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk Botol aromaterapi hideung 30ml 100ml 200ml gelas botol aromaterapi alang sareng kembang moyok
Ngaran Pamakéan Botol kaca diffuser ambu
Bahan gelas
Kapasitas 30ML 100ML 200ML
Wangunna Bentukna buleud
Warna Transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami