Tentang Kami

Xuzhou Cui Tiasa Kaca Produk Co., Ltd.

Xuzhou Cui Can Glass Products Co., Ltd. perenahna di Kota Xuzhou Propinsi Jiangsu, khusus dina nalungtik, ngararancang, ngadamel sareng pamasaran sagala jinis produk kaca, sapertos botol kaca kosmétik, botol kaca parfum, botol anggur gelas, botol sampanye , botol inuman sareng minuman keras, botol kemasan tuangeun, botol ubar sareng produk sanésna.

Pabrik urang, ngalangkungan lega 20.000 méter pasagi, nyandak alat-alat canggih sareng nganut jalur produksi otomatis paling canggih. Ayeuna, urang gaduh 10 jalur produksi pikeun ngadamel botol gelas. Aya 10 bengkel produksi sareng 30 jalur perakitan di perusahaan urang. Kaluaran taunan urang dugi ka 300 juta potongan (150,000 ton) sareng kami nawiskeun lukisan kaca profesional, percetakan, stamping panas, polishing sareng jasa sanésna.

Kusabab bahan baku anu saé, pangerjaan anu hadé, desain unik sareng modis, kualitas luhur sareng penampilan anu elegan, kami parantos kéngingkeun seueur doméstik 

111

sareng palanggan luar negeri. Produk kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara para nasabah sareng populér pisan di Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Éropa.

Kami yakin yén bisnis didasarkeun kana kualitas anu saé, tanagana anu kuat, jasa anu saé sareng téknologi sains canggih. Kami ngabagéakeun pisan babaturan ti bumi boh di mancanagara pikeun nganjang ka Xuzhou Cui tiasa Glass Products Co., Ltd. sareng negosiasi bisnis sareng kami. Hayu urang ngadamel énjing éndah babarengan.

Saha Kami

Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman manufaktur. Kualitas produksi na tinggi. Kami gaduh pangalaman produksi profesional anu beunghar, kakuatan téknis anu kuat sareng alat-alat manufaktur anu maju.

Misi urang

"Kualitas luhur, harga anu wajar & jasa saatos penjualan anu saé" nyaéta prinsip kami, "Kapuasan Palanggan" mangrupikeun tujuan langgeng urang; Produk kami parantos dikenal di seueur pasar di bumi sareng di dunya.

Nilai Kami

Kami gaduh reputasi anu saé pikeun nyayogikeun kualitas karajinan sareng kualitas jasa. Dina waktos anu sami, kami tetep ngajaga harga dina tingkat anu kompetitif pikeun pembeli supados aranjeunna langkung seueur kasempetan sareng kauntungan di pasar.

Proses Aliran Tembongkeun

Campur bahan-bahan, campur sagala jinis bahan baku dina adun

Lebur (1650 c) : bahan baku kalayan pertandingan anu saé dipanaskeun dina suhu luhur pikeun ngabentuk cairan gelas bébas gelembung

Ngabentuk (600 c) : motong gelas cair kana kapang

Botol niup: produk padet dina bentukna

Nyusut: kirimkeun botol gelas ngawangun kana mesin anil pikeun nyaplokan (suhu anu tiasa disentuh ku panangan manusa).

Tungtungna, produk tiasa dibungkus saatos ngalirkeun pamariksaan

1
2
3

Service kami

Pangolahan sékundér:
Nyetak layar, Ibun, Kembang Anggang, Semprot, Plating, Ukiran, Motong, matte,
Botol kaca, Botol anggur, Botol jus, Botol minyak atsiri, Botol parfum, botol Aroma, produk ieu tiasa diolah deui sakumaha diperyogikeun

Sampel 1-Gratis --- kami tiasa nyayogikeun botol gratis pikeun diuji
2-Biaya sampel bakal dibalikeun saatos nampi
3-Loge set --- Kami tiasa nyetak logo sareng labél dina botol numutkeun sarat konsumén
4-bungkusan tiasa ngarobih sesuai sareng kabutuhan
5-Cocog tutup tutupna aya
Tés 6-Palanggan --- Pastikeun produk dina kualitas super sareng kaayaan anu saé.
7-Kami baris nyayogikeun jasa pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan konsumén urang.
8-Kami tiasa Ngadaskeun sababaraha rupa bungkus kanggo klien lapangan anu sanés, ngadukung solusi hiji-stop kanggo paket anjeun