50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml Tiis Botol Kopi Botol Gelas kanggo Susu Téh kalayan Cap

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: percetakan layar
Pamakéan industri: inuman
Substrat: Kaca
Bahan awak: gelas
Jenis panyegel: cap screw
Anggo: jus
Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merk: cuican
Ngaran produk: Botol Gelas Susun Datar
Kapasitas: 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml
Jumlah pesanan minimum: 2000
Pamakéan: dipaké pikeun téh, jus, bungkus susu, jst.
Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
Wangun: rata
Warna: transparan


Detil Produk

Tanda Produk

  Botol juicer kaca gelas anu jelas kualitasna, anjeun bakal mendakan éta sampurna pikeun sadaya kabutuhan inuman anjeun. Dijieunna tina gelas grade-food kualitas luhur, éta bebas tina timbel, ngamungkinkeun anjeun nyimpen sareng nganggo deui teras-terasan deui.
  Awét-alternatif anu hadé pikeun botol plastik rapuh. Kami miceun palastik sareng ngadamel botol jus gelas anu pangsaéna pikeun mastikeun pilihan panyimpenan anu dipercaya, kokoh sareng séhat. Éta aman-mesin cuci piring sareng topi tiasa dikumbah ku tangan.
  Multi-tujuan-tiasa nyepeng téh, susu, cai, inuman, jus, diseduh, bir, kopi, téh, ganti baju salad, kefir, minuman anu difermentasi. Éta ogé tiasa dianggo salaku wadah lemes pikeun nahan sababaraha inuman anu nyegerkeun tina juicer. Atanapi kreatif sareng dianggo kanggo barang garing, sapertos rempah, ramuan, jst.
  Ngarasa-Naha anjeun nyimpen ganti baju salad, jus seger kaléng, atanapi milari cara anu gaya sareng aman pikeun nyimpen permata anu anyar diperes dina kulkas, botol jus kaca ieu nyayogikeun hipu. Mésér dina seueur sareng bagi-bagi kana wadah botol inuman ieu.
  Desain-Desain datar na henteu ngan ukur ngahémat rohangan, tapi éta ogé solusi panyimpenan anu langkung saé pikeun nyimpen inuman, alkohol, minyak sareng saos.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml Tiis Botol Kopi Botol Gelas kanggo Susu Téh kalayan Cap
Ngaran Pamakéan Nginum Botol Kaca
Bahan gelas
Kapasitas 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml
Wangunna Datar
Warna Transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami