250ml hawa jelas tenda nyegerkeun bentukna botol botol diffuser

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: perunggu, percetakan, jsb.
Anggo industri: perawatan pribadi
Substrat: Kaca
Bahan awak: gelas
Tujuanna: difusi Haruman
Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merk: cuican
Ngaran produk: Botol kaca diffuser wangi
Bahan: gelas
Warna: jelas
Pamakéan: Reed diffuser
Wangun: buleud
Kata kunci: botol diffuser
Sampel: enya


Detil Produk

Tanda Produk

   Botol kaca diffuser ngagaduhan penampilan anu kandel, jelas sareng indah, cocog pikeun nempatkeun di sababaraha tempat, sapertos bumi, kantor, toko, ruang tunggu, ruang pamer, jst.
   Dipaké pikeun Diy pikeun ngagentos diffused reed, dilengkepan minyak atsiri sareng iteuk buluh. Ngan tuang minyak atsiri teras lebetkeun diffuser alang alang.
   Catetan: Reeds sareng minyak henteu kalebetkeun, upami diperyogikeun, anjeun tiasa mendakan sareng mésér palang di toko kami.
   Tip: Gelasna rapuh. Punten anggo waé kalayan ati-ati sareng tempatna di tempat anu stabil pikeun nyegah tina rénghap, motong atanapi cilaka.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk 250ml hawa jelas tenda nyegerkeun bentukna botol botol diffuser
Ngaran Pamakéan botol diffuser kaca
Bahan gelas
Kapasitas 250ML
Wangunna Babak
Warna Transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami