2021 jual panas anyar 250ml 500ml cangkéng serong jus datar kopi inuman gelas botol

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: layar sutra
Pamakéan industri: inuman, jus, anggur
Substrat: Kaca
Bahan awak: gelas
Pamakean: Jus
Tempat Asalna; Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merek: Cui Can
Nami produk: Botol gelas minuman
Jumlah pesanan minimum: 2000
Kagunaan: dianggo kanggo tèh, jus buah, bungkus susu, jst.
Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun
Kapasitas: 250ML / 500Ml atanapi ngaropea
OEM / ODM: Ditarima
Aplikasi: bungkusan inuman
Wangun: alun-alun


Detil Produk

Tanda Produk

  Simpen naon anu anjeun pikahoyong-gelas botol, janten anjeun tiasa nyimpen cai, jus, téh, smoothie, set kombucha premium, kopi anu diseduh tiis, sareng sajabana-hilap botol plastik anu tiasa dianggo deui sareng nganggo nganggo deui tibatan botol Kaca anu dianggo
 Minuman anu aman sareng bersih-carafe gelas bébas timbel didamel tina gelas jeruk nipis soda kualitas luhur
  Gampang dieusian sareng diinum tanpa spilling-Use salaku botol cai kulkas, botol susu, gelas jus, botol gelas anggur atanapi botol cai biasa pikeun hiasan.
  Penampilan desain anu unik sareng portabel-asli, gampang dibawa. Éta nempatan rohangan alit sareng merenah pikeun nyimpen cairan di tempat-tempat alit.
  Jus DIY gampang-tandaan tandana anjeun sareng nikmati jus anu sanés unggal dinten.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk 2021 jual panas anyar 250ml 500ml cangkéng serong jus datar kopi inuman gelas botol
Ngaran Pamakéan  botol kaca inuman
Bahan gelas
Kapasitas 250ML 500ML
Wangunna alun-alun
Warna transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami