500ml 16 oz Jus Produsén Botol Jelas Silinder Jus Silinder Kombucha Botol Kaca Sareng Screw Cover

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: percetakan layar
Pamakéan industri: inuman
Substrat: Kaca
Bahan awak: gelas
Anggo: jus
Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merk: cuican
Nami produk: Botol gelas minuman
Jumlah pesanan minimum: 2000
Pamakéan: dipaké pikeun téh, jus, bungkus susu, jst.
Fitur: perlindungan lingkungan, kelas dahareun, didaur
Wangun: buleud
Warna: transparan sapertos anu ditingalikeun


Detil Produk

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami