10ml 25ml 45ml 65ml Custom Mini Clear Borosilicate Glass Test Tubular Botol Kalayan Cap Silver Pikeun Rum Arwah Alkohol Alkohol Anggur

Pedaran pondok:

Perawatan permukaan: percetakan, polesan, percetakan offset, sareng sajabana
Anggo industri: perawatan pribadi
Substrat: Kaca
Bahan awak: gelas
Jinis panyegelan: tutup cap aluminium
Kagunaan: parfum, pil, bubuk, réagen kimia, jsb.
Tempat Asalna; Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Merk: cuican
Nami: Botol kaca uji parfum
Bahan cap: aluminium
Kapasitas: 10ml / 25ml / 45ml / 65ml
Jinis panyegelan: panutup aluminium logam
Sampel: enya
Jumlah pesanan minimum: 2000 potongan


Detil Produk

Tanda Produk

   Dijieunna tina panutup kaca sareng aluminium kualitas luhur anu kokoh. Anjeun tiasa nyandak naon anu anjeun pikahoyong sareng anjeun. Botolna tahan cai. Anjeun tiasa ngagunakeunana kumaha anjeun resep.
   Gelas transparan dianggo pikeun nempoan barang-barang anu disimpen dina jero. Cocog pisan pikeun hobi kreatif sareng hiasan seni. Kendi kaca cocog pisan pikeun ngadamel perhiasan, karya seni, modél miniatur, jst.
   Botol kaca transparan kalayan tutup aluminium aluminium. Wadah anu sampurna pikeun siki, pil, permén, rempah, bumbu, mutiara. Cocog pikeun bubuk atanapi barang butiran. Pikeun ngagampangkeun pilihan anjeun.
   Tabung tank kaca transparan kalayan kedap udara anu saé tiasa dianggo dina ékspérimén, rumah sakit, sakola, sareng sajabana pikeun nampi cairan, bubuk sareng produk sanés.

Kami parantos fokus kana jalur ieu salami mangtaun-taun, euyeub ku pangalaman ékspor sareng pangalaman produksi, diékspor ka langkung ti 100 nagara, 80% tina pesenan anu diulang, punten dihubungi ku kuring upami aya patarosan.

Ngaran Produk 10ml 25ml 45ml 65ml kustom mini transparan tabung uji borosilicate botol parfum kaca
Ngaran Pamakéan Botol kaca parfum tabung tés
Bahan gelas
Kapasitas 10ML 25ML 45ML 65ML
Wangunna Silinder
Warna Transparan
MOQ 2000 lembar
Sarat pamayaran T / T, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran sateuacan kintun
Waktos prosés 15-35 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

FAQ

1. Naha mésér ti kami tibatan pemasok sanés?
Produkna dirobih, padamelna berpengalaman, sareng aranjeunna ngagaduhan bengkel ngolah nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha pamrosésan
Téhnologi Ngolah. Kualitas saé sareng harga murah.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén anu aya di Xuzhou, Propinsi Jiangsu.

3. Dupi anjeun nyetak logo / labél urang nyalira?
Muhun kantenan. Matte, percetakan layar, decals, perunggu, ukiran, jsb.

4. Naha anjeun ngagaduhan daptar harga?
Sadaya produk kaca kami didamel tina beurat anu bénten sareng karya seni atanapi hiasan anu sanés. Janten urang henteu ngagaduhan katalog harga.

5. Naha harga diatur sacara seragam?
Mangga kontak kami pikeun ngabahas detil sapertos kuantitas, hiasan sareng asesoris jsb.

6. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?
Leres, kami senang nyayogikeun anjeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pangiriman ekspres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami