TENTANG KAMI

ngudag kualitas anu pangsaéna

Xuzhou Cui Can Glass Products Co., Ltd. perenahna di Kota Xuzhou Propinsi Jiangsu, khusus dina nalungtik, ngararancang, ngadamel sareng pamasaran sagala jinis produk kaca, sapertos botol kaca kosmétik, botol kaca parfum, botol anggur gelas, botol sampanye , botol inuman sareng minuman keras, botol kemasan tuangeun, botol ubar sareng produk sanésna.

  • about

PRODUK

Kami nyayogikeun kualitas sareng jasa anu pangsaéna.
Harga anu pangsaéna meunang pujian bulat ti pasar.